Diapositiva1

Herfstreis op maat Pyreneeën

Beste blogbezoeker,

Lengua y Paisaje nodigt je uit om na de hitte van de zomer 2018 de Pyreneeën te komen beleven onder een heerlijke herfstzon.

Wij bieden een flexibele reisformule aan cursisten Spaans en hun partners of vrienden om bos, berg en dal te verkennen, Romaanse kunst op te snuiven, Spaans te oefenen en zich aan een paddenstoelenjacht te wagen.

Waaraan kan je je verwachten? 

1. Workshop Paddenstoelen

Voor de natuur zijn winterslaap aanvat is dit het seizoen bij uitstek om actief maar toch ontspannen de bergschoenen aan te trekken, en met mand en proviand op zoek te gaan  naar de laatste bosparels van het jaar.  We leren ze herkennen, en plukken diegene die we later op de dag zullen proeven. Pure bosmagie verzekerd, eerst tussen de bomen en vervolgens op ons bord.

2. Het authentieke leven en cultuur in La Seu d’Urgell

La Seu d’Urgell is een sympathiek stadje in de Pyreneeën waar het leven nog een beetje is zoals vroeger. Met een kleurrijke markt en tal van kleine winkeltjes lijkt de tijd hier stil te hebben gestaan. Geniet daarom volop van de charme van deze landelijke streek.  De Kathedraal van La Seu is een zuivere Romaanse parel die bewijst dat de streek ook een boeiende cultuurgeschiedenis heeft. Een zoekopdracht zal je La Seu in de diepte laten verkennen. En je wordt door Sarah rondgeleid voor een historische wandeling.

3.  Spaans spreken

Deze reis biedt een conversatiepakket aan van 10u, verdeeld in 5 blokken. Je krijgt grondig voorbereide spreekoefeningen met een diverse thematiek en aangepast aan je niveau. Bij goed weer ruilen we de “klas” in voor een bankje buiten. Het is immers de bedoeling dat je de volle kans benut om de taal te spreken. Extra conversatieuren kunnen aangevraagd worden tot max. 5u. Je wordt aangemoedigd tot contact met de locals.

4. Vakantiegevoel

Deze taal- en natuurcursus voelt actief maar ook ontspannen. We profiteren optimaal van de daguren om in de latere namiddag rust te vinden in ons hotel, een leuk cafeetje of waarom niet, een film te bekijken in de lokale cinema. In La Seu is alles te voet bereikbaar.  Er wordt ook  vrije tijd gegeven om Andorra of Puigcerdà te bezoeken, beide met het openbaar vervoer bereikbaar.  Een andere aanrader is het Spa-complex  in Castellciutat, eveneens op wandelafstand, waar je vanuit een zalig bubbelbad de sterren kan bewonderen. Ook culinair heeft La Seu veel te bieden. Sarah kan voor jou reserveren in de beste plekjes van de stad.

Voor wie is deze reis bestemd? 

Wij werken kleinschalig en heel erg gepersonaliseerd. Daarom beperken we het aantal deelnemers tot 4 personen. Cursisten Spaans zijn welkom met hun partner of met vrienden, ook als deze geen Spaans spreken. Zij  zullen tijdens de activiteiten in het Nederlands begeleid worden.  Individuele reizigers zijn welkom maar betalen een toeslag.

Wanneer gaan die reizen door? 

Tussen 15 september en 4 november, telkens voor 7 overnachtingen in een hotel naar keuze. Je kiest zelf je reisdata.

Wat moet ik zelf boeken?  

Vervoer tot in La Seu en verblijf. De informatiefolder geeft hier meer uitleg over. Sarah helpt je hier bij.

Nieuwsgierig geworden? Download hier de volledige folder:

Cursus Pyreneeën Herfst 2018

Of neem via mail contact op met Sarah

sarah@lenguaypaisaje.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>