Spaans

Gepersonaliseerd en doelgericht Spaans

1. Taalcursussen in Spanje
2. Gratis online oefeningen 
3. Gepersonaliseerde correctie op schrijfvaardigheid
4. Conversatie online op afspraak
5. Vertalingen  

This slideshow requires JavaScript.

1. Taalcursussen in Spanje.

De beste manier om je mondeling Spaans op te krikken is ongetwijfeld door een tijd in een Spaanstalige omgeving te vertoeven. Lengua y Paisaje bied je daar de kans toe aan de hand van verschillende formules. Je kan deelnemen aan een taal – en natuurreis of je kan een cursus op maat aanvragen.

Meer informatie hierover vind je onder de categorieën

– Catalonië bezoeken

– Spaans

 

 

2. Gratis online oefeningen Spaans 

Er zijn oefeningen beschikbaar zijn voor alle niveau´s, van A1 tot C1.

3. Gepersonaliseerde correctie op schrijfvaardigheid.

Correct Spaans leren schrijven, en naarmate je Spaans groeit, ook natuurlijk Spaans leren schrijven, is een aparte vaardigheid binnen het leren van de taal. In het klassieke onderwijs Spaans wordt daar minder aandacht aan gegeven wegens erg arbeidsinstensief. Lengua y Paisaje bied je de mogelijkheid om teksten voor verbetering op te sturen. De gepersonaliseerde feedback die je daarbij zal ontvangen, zal je meer inzicht geven in jouw specifieke knelpunten en daar kunnen we dan samen op werken a.h.v. een op maat schrijfvaarvaardigheidscursus van 5 tot 10 teksten.

4. Conversatie online op afspraak. 

Lengua y Paisaje biedt een conversatielessen via Skype op afspraak.  Ook hier is doelgericht en  gepersonaliseerd je Spaans onder handen nemen de werkwijze. Ideaal voor wie podiumstress heeft tijdens een spreekbeurt of een mondeling examen, maar ook zeker zinvol voor wie het gevoel heeft niet genoeg Spaans te kunnen spréken en nood heeft aan mondelinge oefening als aanvulling op de lessen. Men kan   reeksen van telkens 5 lessen van 30 of 60 minuten aanvragen.  

5. Vertalingen 

Lengua y Paisje biedt een vertaalservice voor Catalaans, Spaans en Nederlands. Meer informatie vind je onder de categorieën Catalaans en Spaans.

CONTACT: sarah@lenguaypaisaje.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>