Sarah

 

 

nederlands   Ik ben in 1999 in Gent als geschiedkundige afgestudeerd en specialiseerde me later in Madrid in de geschiedenis van Spanje. 

De vier jaar die ik  tussen de Spanjaarden door heb gebracht waren de beste leerschool om het land grondig te verkennen en de taal te verwerven.

Later werd ik lesgever Spaans in Gent. Hoewel ik die job met veel passie en voldoening deed, ging het Spaanse virus weer kriebelen en vertrok ik enkele jaren terug met een Europese beurs naar Barcelona. Die stap betekende mijn ontmoeting met Catalonië. Inmiddels woon ik met mijn Catalaanse echtgenoot en zoon in de Pyreneeën, waar ik een leven leid dat nauw verbonden is met de natuur.

Ik kom in België met regelmaat lezingen en workshops geven over Catalonië en organiseer en/of participeer in diverse reisprojecten in Catalonië waarbij natuur centraal staat in combinatie met een Spaanse conversatiecursus

Vanaf 2015 engageer ik me via Lenguay y Paisaje  voor privé schrijf -en conversatiecursussen online.   

Welkom op deze website. Je vindt er algemene informatie over Catalonië die met regelmaat een update krijgt. En ook een persoonlijke kijk. Je kan er ook terecht voor informatie over de taal- en/of natuurreizen, de lezingen over Catalonië en de cursussen Spaans.

Je kan mij mailen op dit adres: lasaritah@yahoo.es

Sarah  

espanol  Era profesora de castellano en Gante, Bélgica. Soy licenciada en historia, pero aprendí y perfeccioné el castellano viviendo cuatro años en Madrid, donde también me especialicé en la Historia de España. Hace 2 años tuve la ocasión de trabajar con una beca Grundtvig en Barcelona. Actualmente vivo en el Pirineo Catalán con mi marido y mi hijo.

Doy con regularidad conferencias sobre Cataluña en Bélgica, organizo y participo en proyectos de turismo rural en diversas localidades catalanas en los que integro cursos de castellano hablado para extranjeros.

A partir de 2015 ofrezco cursos online para mejorar la escritura y la expresión oral.  

Bienvenidos a esta página web, donde encontrarás información general y actualizada sobre Cataluña. Y también una mirada personal. También podrás informarte sobre los viajes de turismo rural, los cursos de castallano y las conferencias sobre Cataluña en Bélgica.

Me puedes enviar un email a la siguiente dirección: lasaritah@yahoo.es

Sarah

This slideshow requires JavaScript.