Madrid in beeld

In 1999 vertrok ik met pak en zak naar Madrid, vast besloten om er mijn leven uit te bouwen. Ik bleef er hangen tot 2004. Ik bracht er daarna nog 2 zomers door en enkele kortere vakanties. In 2007 was ik er voor het laatst. Mijn ontmoeting met Catalonië, zou ook mijn afscheid met Madrid betekenen. Niet moedwillig, niet vrijwillig, en al zeker niet politiek gekleurd. Ik hield veel van Madrid. Daarom een kleine visuele ode aan een stad waar men zich eindeloos kan blijven vergapen en verbazen.  Aan Madrid, die me Spanje heeft leren kennen.

Metro Madrid

Metro de Madrid

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

One thought on “Madrid in beeld”

  1. Hola Sarah, espero impacientamente su mensaje siguiente: “Lengua y Paisaje abre otro viaje con destino … Madrid. Os acompaño!

    Marc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>