IMG_20170522_152147

Bezoek La Seu d’Urgell

Welkom in La Seu d’Urgell!

La Seu, zoals wij het hier noemen, is een sympathiek stadje met een boeiende Middeleeuwse geschiedenis en historische kern, gelegen in het hart van de Catalaanse Pyreneeën en dus zeker een bezoekje waard.

Het stadje is zeker in 1 dag te bezoeken, maar kan ook als uitvalbasis dienen voor een natuurreis in de Pyreneeën, een cultuurreis met Romaanse Kunst, of een familievakantie met veel outdooractiviteiten. En de streek is ook een paradijs voor motards.

Mocht je vakantiebestemming Andorra zijn, dan zou het jammer zijn dat je niet eens afzakte naar La Seu. Zeker op dinsdag -en zaterdagochtend, wanneer er een kleurrijke 1000 jaar oude markt plaats vindt.

Door het stadje wandelen is een aangename ervaring, maar als je echt wil weten welke verhalen die zwijgende Kathedraal bewaart, of welke geheimen achter de gevels verscholen liggen, dan kan je mij contacteren voor een gidsbeurt van ongeveer een uurtje.

Ik neem je dan graag mee naar de woeste riddertijd en de griezelige middeleeuwen! Of is dat maar een mythe…?

Benieuwd geworden? Contacteer me: sarah@lenguaypaisje.eu

Via Whatsapp: 0034 645 418 155

Cartel Visitas guiadas La Seu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>